PRAVAC BALKAN

+48 604 450 154  

Maleko » O firmi WEREMCZUK FMR d.o.o. - poljoprivredne mašine


 

WEREMCZUK FMR d.o.o. je jedan od poljskih vrhunskih proizvođača specijalizovanih mašina koji već 35 godina proizvodi i stalno usavršava mašine za uzgajivače različitih vrsta povrća i voća, i to: za pripremu zemljišta počev kroz sejanje i sađenje, herbicidiranje i drugu negu, berbu, čišćenje plantaže, te na kraju likvidiranje plantaže.

 

 
 

 

Tako kompleksno delovanje ima svoju cenu koja se pokazuje pozitivnom u toku eksploatacije po paroli: savršenost - kvalitet - korist.

 

Naš sajt dovoljno objašnjava sve šta je Vama potrebno za početno znanje. Molimo da kontaktirate nas radi proširenja informacija. Govorimo srpski. Kod proizvođača govori se engleski. Možete takođe pisati direktno proizvođaču, koji će Vas nama predati radi opsluživanja i pripreme daljijih Vaših kontakata sa njim kao i kupovine.

 

 

Nezavisno od informacija koje se nude na ovom sajtu
predlažemo da posetite i sajtove  proizvođača na sledećim adresama:
 

 


 

Ponuda - poljoprivredne mašine WEREMCZUK FMR d.o.o.


 

35 godina konstruisanja, ispitivanja i proizvodnje, kao i iskustva, te primedbe korisnika stvorile su niz uređaja za berbu, pripremu plantaže, sejanje, sađenje, negu plantaže, pa likvidiranje. Kombajni za berbu su mnogobrojni jer za svako voće je konstruisana mašina koja korisno prihvata njegovu specifičnost, pretvarajući nju u kvalitet i ekonomičnu berbu.

35 godina tradicije je garancija stalnog pristupa rezervnim delovima za bilo koju mašinu prošle ili sadašnje proizvodnje.

 

Ovu široku lepezu mašina pokazuje GALERIJA >